Menu

Cursusaanbod

Door COVID kunnen veel van onze lessen helaas niet doorgaan, daarom geven we komende periode verschillende webinars. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

BHV Basis klassikaal

De opleiding BHV Basis bereidt werknemers voor om deel te nemen aan de BHV organisatie binnen een bedrijf. Zowel de theorie als praktijk worden klassikaal gegeven.

  • Veel interactie met docenten en prakijkfocus.
  • Geen verplichte voorbereiding thuis nodig.

BHV Basis E-learning

De opleiding BHV Basis bereidt werknemers voor om deel te nemen aan de BHV organisatie binnen een bedrijf. De theorie wordt thuis online voorbereidt, zodat de cursus korter is.

  • Theorie in eigen tempo volgen.
  • Kortere klassikale cursus.

BHV Ploegleider

De opleiding BHV-ploegleider is gericht op de inzet van de ploegleider als leidinggevende van een BHV-organisatie.

Beheerder BMI / OAI

Tijdens de cursus BBMI staan de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie centraal, zoals in de Wet is vastgelegd (NEN 2654-1 & 2).

EHBO

Deze cursus is nog niet online te bestellen, maar wel als in-company training. Bel of e-mail ons voor meer informatie!

Omgaan met agressie

Werknemers met een publieke functie (balie, winkel, openbaar vervoer) kunnen te maken krijgen met agressieve klanten. Om een situatie te kunnen de-escaleren is het van belang dat de werknemer in het bezit is van de juiste kennis en tools. Deze cursus is nog niet online te bestellen, maar wel als in-company training. Bel of e-mail ons voor meer informatie!